En el Pirineu de Lleida, en la Vall de Boí, prop de les esglésies romàniques de Sant Climent y Sta. Maria de Taüll, a pocs kilòmetres de les pistes d'esquiar de Boí-Taüll, el Parc Nacional d'Aigüestortes i el Balneari de Caldes de Boí, es troben els apartaments Pleta Bona - Alta Ribagorça, en el Pirineu Català.
Français  English  Español  Català  
  E-mail:   

Data d'entrada:
        
Data de sortida:
        
Nº de persones:   
Consulta les nostres ofertes d'última hora.
Consulta la nostra oferta d'apartaments en venda.
AIGÜESTORTES.
El Parc Nacional. Esclat de natura.


RUTA DEL ROMÀNIC.
Recorregut pel romànic de la Vall.
El temps.


Estat de la neu.
INFORMACIÓ i RESERVES:
Saloon Esportiu Ed. Falcó
Pla de l'Ermita. TAÜLL
Vall de Boí. (Alta Ribagorça)
Telèfon: 616 776 918
Fax: 973 696 282
L'ENTORN

Disposem en la nostra recepció de tot tipus d'informació sobre rutes, excursions i visites de la zona.

A més, poden gaudir d'esports d'aventura: rafting, barranquisme, trekking, pesca, caça, golf, excursions, bolets, natació, tennis, tir amb arc, etc.
Link recomanat:  www.guiesmuntanyataull.com


Interessants excursions al Parc Nacional d'Aigüestortes, on, a través d'infinitat de recorreguts a peu o en tot-terreny, podran recórrer aquest espai natural protegit, gaudint de panoràmiques irrepetibles amb els seus circs glaceres, llacs d'alta muntanya, fonts, cascades i els millors paisatges del Pirineu.

Per a l'època invernal, disposem de totes les possibles activitats de muntanya i esports de neu, així com serveis i comoditats afegides: Esquí alpí, 2 escoles d'esquí, jardí d'infància en cota 2.000, neu artificial, gran qualitat de neu natural, gran desnivell esquiable (2.000-2.750), esquí fora pistes, mushing (trineu arrossegat per gossos), esquí nòrdic, passejos sobre la neu amb raquetes.

Només a un pas, podreu visitar les ermites romàniques de la nostra vall, d'interés mundial declarat per la UNESCO, apropant-vos a un patrimoni històric únic. Sant Climent i Santa Maria de Taüll, San Joan de Boí, Santa Eulàlia d'Erill la Vall, Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro, Santa Maria de Cardet, l'Assumpció de Cóll i la ermita de Sant Quirze.


Vista panoràmica de l'entorn.

Tot tipus d'esports de muntanya i d'aventura
A menys de 5 km. de les pistes d'esquí de Boí-Taüll
Tot un patrimoni monumental a un pas


Inici | Entorn | Serveis | Apartaments | Contactar