En el Pirineu de Lleida, en la Vall de Boí, prop de les esglésies romàniques de Sant Climent y Sta. Maria de Taüll, a pocs kilòmetres de les pistes d'esquiar de Boí-Taüll, el Parc Nacional d'Aigüestortes i el Balneari de Caldes de Boí, es troben els apartaments Pleta Bona - Alta Ribagorça, en el Pirineu Català.
Français  English  Español  Català  
  E-mail:   

Data d'entrada:
        
Data de sortida:
        
Nº de persones:   
Consulta les nostres ofertes d'última hora.
Consulta la nostra oferta d'apartaments en venda.
AIGÜESTORTES.
El Parc Nacional. Esclat de natura.


RUTA DEL ROMÀNIC.
Recorregut pel romànic de la Vall.
El temps.


Estat de la neu.
INFORMACIÓ i RESERVES:
Saloon Esportiu Ed. Falcó
Pla de l'Ermita. TAÜLL
Vall de Boí. (Alta Ribagorça)
Telèfon: 616 776 918
Fax: 973 696 282
PRESENTACIÓEls apartaments estan situats en la urbanització anomenada Pla de l'Ermita situada a la Vall de Boí, Pirineu de Lleida, un incomparable entorn natural, pensat per a la família, els nens i els aventurers de la natura.


Els Apartaments Pleta Bona estan repartits pels diferents edificis d'aquesta urbanització i construïts amb pedra, pissarra i fusta, perfectament integrats en el paisatge, i són el centre neuràlgic per a tot tipus d'activitats de muntanya, des d'excursions amb guia amb o sense dificultat, passant pel Parc Nacional d'Aigüestortes, el rafting, hípica o el descens de barrancs, sense oblidar-nos de les visites a les nou esglésies, ermites romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Degut al mínim funcionament de Boí Taüll Resort que te durant l’estiu i que fa arrossegar a tots els comerciants de l’urbanització, em d’avisar de quins períodes tenim els serveis en funcionament i en quins no.

En els períodes de: entre el inici de les festes de la Purísima, (1 – 3 / XII), fins el diumenge següent després de Setmana Santa i del començament de Juliol fins el últim diumenge d’Agost, estan oberts tots el serveis: supermercat, forn de pa i pastisseria, quiosc, saló de jocs, botigues de roba esportiva i de records, restaurants i sala de festes (pub i discoteca). Per qualsevol consulta o confirmació d’algun servei, trucar al 616776918. Les piscines (propietat de Boí-Taüll Resort), juntament amb el lloguer de pistes de tenis, mini golf, sols estan disponibles des del +- 1/VII fins el últim diumenge d’Agost.

La piscina del edifici Herbasabina, sols esta oberta des de la festa de Sant Joan (mes de Juny), fins la festa del 11 de Setembre, (sols a Catalunya). El Parc Nacional de Aigüestortes i Sant Maurici, esta obert tot l’any, menys el període d’hivern que la neu tanqui la carretera d’accés.

Fora d’aquestes temporades, tots aquests serveis estan tancats, menys un restaurant que pot obrir algun cap de setmana o els ponts del 1 de Maig, el de la Mercè (IX), el Pilar (X) o Tots Sants (XI).

En els mesos ha on no hi han serveis en l’urbanització (on estan situats els aptms. Pleta Bona), els clients trobaran els serveis normals, supermercat, forn, restaurants i botigues en els pobles de la vall, Taüll (a 1 km.), Boí (a 3 km.) i Barruera ( 9 km.) El Apartaments Pleta Bona no es fa responsable de qualsevol modificació de horaris, obertures o tancaments dels establiments de dins de l’urbanització o de la Vall de Boí en general, ja que son de propietat privada i independents.

I a l'hivern, és el nucli més proper a la estació d'esquí Boí-Taüll Resort i des d'on parteixen els autobusos per accedir a l'estació, encara que també es pot arrivar amb cotxe.- Obertura piscines (de l’1 de Juliol al 2 de Setembre)
- Preus: 3€/ adults i 2€/nens
- Disposició de lloguer: pistes de tennis i mini-golf.


Per qualsevol consulta, si us plau, truquin al 616776918.Tot tipus d'esports de muntanya i d'aventura
A menys de 5 km. de les pistes d'esquí de Boí-Taüll
Tot un patrimoni monumental a un pas


Inici | Entorn | Serveis | Apartaments | Contactar